Miele

MIELE CM 7550 Příprava kávy

Příprava kávy MIELE CM 7550 za 72990,- doprava zdarma

S výběrem rádi poradíme na tel: +420 606 755 790

ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Kontaktujte nás pro bližší informace

72 990,-Cena bez DPH 21%: 60 322,31
  • Doprava ZDARMA

Zboží momentálně nelze zakoupit.

Příprava kávy MIELE CM 7550

Volně stojící kávovar s funkcí OneTouch for Two a AutoDescale pro nejsnazší obsluhu.

Stačí jediné stisknutí tlačítka
Zablokování zprovoznění nastavíte na přístroji stisknutím tlačítka. Tím je zabráněno nechtěnému zapnutí přístroje, např. dětmi.

Příjemně tichý
Kávovary Miele melou kávu mimořádně potichu, a přitom dosahují vždy perfektních výsledků.

Více požitku ve dvou
Všechny kávovary s mlýnkem na kávu jsou vybaveny kromě již známé přípravy pomocí funkce OneTouch novou funkcí OneTouch for Two. Tato funkce umožní současnou přípravu dvou chutných kávových specialit jedním stisknutím tlačítka. Zcela automaticky bude spuštěn příslušný program. Díky kratší době přípravy zůstane více času na požitek ve dvou.

Druhý druh kávy pro vlastní potřebu
Kromě zásobníku na zrnkovou kávu jsou kávovary Miele s mlýnkem na kávu vybaveny dodatečnou komorou na mletou kávu. V ní můžete mít zásobu jiného druhu mleté kávy.

Připravte několik šálků za sebou
Přišla návštěva? Stisknutím tlačítka připraví váš přístroj až 8 šálků kávy do připravené kávové konvice. Model CM7 nabízí navíc možnost přípravy čaje buď do šálku nebo konvice.

Automatické nastavení výšky výstupní trysky
Čidlo šálku CupSensor vám usnadní manipulaci s kávovary Miele. Tento inovační prvek rozpozná výšku šálku a přesune výstupní trysku do správné polohy a výšky v rozsahu 8 až 16 cm. Nastavením ideální vzdálenosti zabráníte nejen postříkání, ale docílíte také perfektní teploty kávy a optimálního crema. Pro přípravu mléčné pěny se tryska vysune o 1 cm směrem nahoru tak, aby nedošlo ke znečištění.

Použití kdykoliv a jakkoliv chcete
Zapnutí a vypnutí kávovaru můžete naprogramovat individuálně a podle svých přání. První kávu si lze připravit například hned ráno, když se přístroj automaticky zapne, a večer se zase naopak samočinně vypne. Z důvodu úspory energie můžete kávovar kompletně vypnout i v případě, že jej delší dobu nepoužíváte.

Krátkodobé přizpůsobení dle chuťových preferencí
Podle své chuti si můžete spontánně upravovat parametry přípravy: množství namleté kávy a množství vody lze v expert módu nastavovat i v průběhu přípravy. I svým hostům tak budete moci nabídnout dokonalý kávový nápoj dle jejich chuťových preferencí.

Možnost propojení pro větší komfort
Ovládání pohodlně z dálky: téměř všechny přístroje CM 7 lze propojit pomocí WiFi a mohou být řízeny přes mobilní zařízení. Nastavení nebo připravení kávové speciality za pomoci funkce MobileStart provedete pohodlně pomocí chytrého telefonu nebo tabletu, a to i z pohovky. Nebo si můžete objednat zrnkovou kávu a čisticí prostředky jen několika kliknutími na chytrém telefonu: aplikace Miele@mobile vás přivede automaticky přímo do online shopu Miele.

Jednoduše dotykem prstu
Ovládání přístroje nemůže být komfortnější: s intuitivně ovládanými dotykovými displeji dosáhnete požitku z vaší oblíbené kávy jen několika krátkými doteky.

Automatické odvápňování
Modely CM 7500/CM 7550 a CM 7750 nemusíte namáhavě odvápňovat, provedou to samy. Patentovaný vynález společnosti Miele: tyto přístroje se samy odvápňují, a to denně v nastavitelnou dobu automaticky díky kartuši na zadní straně přístroje. Tak nemohou silné vápenaté usazeniny vůbec vzniknout. Kartuše vydrží v závislosti na používání kávovaru mezi 7 a 12 měsíci; výměna je jednoduchá.

Spolehlivý tým v oblasti hygieny a komfortu
Technická inovace, která vám přijde vhod. Komfortní čisticí programy dosahují ve spojení s automatickou funkcí proplachování nejlepších výsledků v oblasti obsluhy a hygieny. Nečistoty jsou odstraněny dříve, než stačí vzniknout. To vám zaručí dlouhou životnost a podstatnou měrou přispěje k udržení hodnoty vašeho kávovaru.

Plus pro hygienu
Po přípravě kávové speciality s mlékem se automaticky spustí propláchnutí všech komponent, které rozvádějí mléko, vodou ze zásobníku. Zaručeně nejvyšší komfort v oblasti hygieny.

Snadné čištění v myčce nádobí
Systém ComfortClean vám mimořádně usnadní hygienu. Řada komponent kávovarů, například zásobník vody a zásobník na kávovou sedlinu lze snadno umývat v myčce nádobí. To podstatnou měrou přispívá k udržení hodnoty přístroje.

Trvale stejná kvalita kávy
Spařovací jednotka je „srdcem“ automatické přípravy kávy. Můžete ji snadno vyjmout a vyčistit. To zajistí bezvadnou hygienickou čistotu spařovací jednotky, trvale vysokou kvalitu kávy a dlouhou životnost přístroje.

O denní čištění se starají inteligentní přístroje téměř samy. Po každé přípravě s mlékem se samostatně propláchnou rozvody mléka. Exkluzivní odvápňovací program AutoDescale u CM7 zajistí automaticky dlouhou životnost. Odkapávací misku, zásobník na vodu a zásobník na kávovou sedlinu lze snadno vyjmout a díky funkci ComfortClean jsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Účinné čisticí funkce zaručují hygienu a excelentní chuť kávy.

Má charakteristickou intenzivní chuť a husté crema.

Čistý požitek vytvořený z vody a čerstvě namleté kávy.

Množství kávy se přizpůsobí tak, aby nápoj naplnil i váš oblíbený hrnek.

Koncentrované a silné espresso. Stejné množství mleté kávy připravené s velmi malým množstvím vody.

Zdařilá souhra espressa a krémové horké mléčné pěny.

Kompozice tvořená silným espressem, horkým mlékem a mléčnou pěnou.

Na rozdíl od cappuccina sestává z horkého mléka a espressa.

Malý bráška cappuccina – espresso s čepičkou z mléčné pěny.

Cappuccino, jehož první vrstva je espresso a teprve pak se přidává mléčná pěna.

Servíruje se obvykle ve speciální misce a je tvořena kávou a horkou mléčnou pěnou.

Speciální varianta cappuccina, při jejíž přípravě se mléko našlehá do mimořádně jemné pěny.

Dvojité espresso připravené do horké vody.

Na rozdíl od varianty Long Black se nejprve připraví espresso a poté se do šálku přidá horká voda.

Obsahuje kofein a je proto ideální k probuzení. Čas si můžete vychutnat již po 1-2 minutách luhování.

Chai Latte
Perfektní kompozice: směs černého čaje a aromatického koření chai, to vše doplněno horkým mlékem.

Bílý čaj
Decentní a jemný: díky použití mladých pupenů si vychutnáte lehké, květinové aroma.

Japonský čaj
Svěží zelená barva a jemná chuť dělají zelený čaj z Japonska něčím zcela mimořádným.

Blízký příbuzný zeleného čaje. Pije se obvykle samotný, s mlékem nebo trochou citronové šťávy.

Obsahuje vitamíny, minerální látky a stopové prvky a díky tomu je nejen požitkem, ale také léčivým prostředkem.

Je stejně rozmanitý jako svět ovoce sám. Své aroma rozvine nejlépe po 5-10 minutách luhování.

Horké mléko a mléčnou pěnu si můžete vychutnat buď samostatně, nebo jako kakao.

Perfektní mléčná pěna pro kávové speciality
Systém Cappuccinatore v mžiku připraví horké mléko nebo mléčnou pěnu. Během několika vteřin zahřeje nebo napění mléko přímo v šálku nebo sklenici. Následně jej lze pohodlně umýt v myčce.

Silnější aroma, méně hořkých látek
Pro všechny milovníky výrazné chuti kávy: nová funkce DoubleShot modelu CM7. Slouží k přípravě nápoje s dvojnásobným množstvím kávy/espressa, ale se zkrácenou extrakcí. Z kávy se tak uvolní daleko méně hořkých látek. Výsledkem je nápoj s obzvláště plnou a jemnou vůní, ale bez nahořklé pachuti. Ideální k přípravě nápojů typu espresso, cappuccino nebo flat white.

20 různých nápojových specialit Pomocí 1 přístroje
Nový model CM7 nabízí zcela novou rozmanitost požitků: umí zcela automaticky připravit 20 různých horkých nápojů. Ba co víc: model CM7 zvládá nejen přípravu široké škály italských kávových specialit, ale i individuální přípravu různých druhů čaje. Ať už se jedná o zelený, černý, bylinkový či ovocný čaj: voda se ohřeje přesně na optimální teplotu, aby bylo aroma čaje vždy nejlepší.

[Volně stojící kávovar s mlýnkem na kávu;Ano Barevné provedení;Obsidian černá Příprava OneTouch;Ano Příprava OneTouch for Two;Ano DoubleShot;Ano Programování uživatelských profilů;10 Nastavení stupně namletí;Ano Možnost jiného druhu kávy ve formě mleté kávy;Ano Nastavení množství namletí;Ano Nastavení množství vody;Ano Nastavení teploty vody;Ano Nastavení množství mléka;Ano Nastavitelné množství mléčné pěny;Ano Nastavení předspaření;Ano TeaTimer;Ano Ristretto;Ano Espresso;Ano Káva;Ano Velká káva;Ano Cappuccino;Ano Latte Macchiato;Ano Horké mléko;Ano Mléčná pěna;Ano Espreso macchiato;Ano Cappuccino Italiano;Ano Caffè Americano;Ano Long black;Ano Flat white;Ano Café au lait;Ano Caffè Latte;Ano Voda na čaj;Ano Horká voda;Ano Černý čaj;Ano Bylinkový čaj;Ano Ovocný čaj;Ano Zelený čaj;Ano Konvice kávy;Ano Konvička čaje;Ano Displej;CM Touch CupSensor;Ano Plynule výškově nastavitelné trysky v cm;8,0 Plynule výškově nastavitelné trysky v cm;16,0 Expert mód;Ano Vyhřívaná odkládací plocha;Ano MultiLingua;Ano Objem zásobníku na zrnkovou kávu v g;500 Objem zásobníku na vodu v l;2,2 Objem zásobníku na kávovou sedlinu 14 g;16 Objem odkapávací misky;0,8 Snadno přístupné zásobníky;Ano Zobrazení denního času (zobrazení 12 h – 24 h);Ano Ukazatel data;Ano Nastavitelný čas zapnutí;Ano Nastavitelný čas vypnutí;Ano Nastavitelný režim Stand-by;Ano Udržení denního času v h;200 Energeticky úsporný Eco mód;Ano AutoDescale (automatické odvápňování);Ano Automatické propláchnutí rozvodů mléka ze zásobníku na vodu;Ano Komfortní čisticí programy;Ano Funkce automatického propláchnutí;Ano ComfortClean;Ano Vyjímatelné rozvody mléka;Ano Vyjímatelná spařovací jednotka;Ano Miele@home;Ano MobileControl;Ano WiFiConn@ct;Ano Zablokování zprovoznění;Ano Šířka přístroje v mm;311 Výška přístroje v mm;397 Hloubka přístroje v mm;445 Celkový příkon v kW;1,5 Napětí ve V;220-240 Jištění v A;10 Počet fází;1 Délka elektrického vedení v m;1,2 Odvápňovací kartuše;Ano Čisticí tablety;Ano Nerezová izolační nádobka na mléko;Ano ]

Provedení kávovaru:Automatický
Max. Tlak:15 bar
Příkon:1500 W
Objem nádržky na vodu:2200 ml
Kapacita zásobníku na kávová zrna:500 g
Počet přednastavitelných nápojů:22
Rozměry V/Š/H:39,7 x 31,1 x 44,5 cm
Hmotnost:13,7 kg
Barva:Černá
ID produktu:47393
MIELE Odvápňovací tablety
MIELE Odvápňovací tablety
490,-
PŘIPRAVENO K ODBĚRU
430,-
PŘIPRAVENO K ODBĚRU
489,-
PŘIPRAVENO K ODBĚRU
898,-
PŘIPRAVENO K ODBĚRU
1 959,-
PŘIPRAVENO K ODBĚRUDOPRAVA ZDARMA
1 949,-
PŘIPRAVENO K ODBĚRU
MIELE CM 6360 MilkPerfection Obsidian černá CleanSteelMetallic
MIELE CM 6360 MilkPerfection Obsidian černá CleanSteelMetallic
Provedení kávovaruAutomatický
Max. Tlak 15 bar
39 990,-
DOPRAVA ZDARMA
MIELE CM 6360 MilkPerfection Lotosově bílá CleanSteelMetallic
MIELE CM 6360 MilkPerfection Lotosově bílá CleanSteelMetallic
Provedení kávovaruAutomatický
Max. Tlak 15 bar
39 990,-
DOPRAVA ZDARMA
MIELE CM 7350
MIELE CM 7350
Provedení kávovaruAutomatický
Max. Tlak 15 bar
61 990,-
DOPRAVA ZDARMA
MIELE CM 7550
MIELE CM 7550
Provedení kávovaruAutomatický
Max. Tlak 15 bar
72 990,-
DOPRAVA ZDARMA
  • strana:
  • 3
Máte zájem
o více informací?